Ⅲ

TIETOSUOJASELOSTE

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme tai ottaessasi yhteyttä Rasmus Luostarinen Productions verkkosivustojen kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

1. Tiedot rekisteristä

Rekisterin nimi

 Rasmus Luostarinen Productions asiakasrekisteri

 

2. Rekisterinpitäjä:

Rasmus Luostarinen Productions

Lähdekuja 1 D 13

11710 RIIHIMÄKI

Y-tunnus: 28669451

 

3. Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:

Rasmus Luostarinen

rasmus.luostarinen@hotmail.com

044 251 8772

 

Tietojen kerääminen

Rekisteriin voidaan kerätään seuraavat tiedot:

• IP-osoitetieto tai muu tunniste

• Ohjelmisto- ja laitteistotiedot

• Evästeiden kautta kerättävät tiedot

• Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

• Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot

• Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää yleisesti saatavilla olevista tietolähteistä,

kuten yritysten verkkosivuilta sekä muista julkisista ja kaupallisista rekistereistä.

 

Rekisteriimme voidaan tallentaa tiedot, jotka olet itse toimittanut yhteydenottolomakkeella Rasmus Luostarinen Productions:lle sen verkkosivujen kautta tai puhelimitse, sähköpostilla tai paperisella lomakkeella. Voimme myös tallentaa myös sosiaalisen median kanavien kautta lomakkeella luovutetut tiedot rekisteriimme, jotka olet itse toimittanut.

Rekisterin käyttötarkoitus

• Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen

• Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen

• Palveluiden  tuottamiseen ja kehittämiseen.

• Palvelusta ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen

• Palveluiden tuottamisesta johtuvaan laskuttamiseen.

 

Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt.

 

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- tai asiakasviestejä.

 

Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta Rasmus Luostarinen Productions :lle.

 

4. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

• Rasmus Luostarinen Productions ei myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille.

• Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

• Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen, kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä, tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa. Ei-yksityisiä tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa muille osapuolille markkinointiin, mainontaan tai muuhun käyttöön

 

5. Rekisterin suojaus

• Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä.

• Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

• Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus.

• Rekisteriin pääsy on ainoastaan Rasmus Luostarinen Productions:n työntekijöillä ja yrityksen verkkopalvelun tuottajan työntekijöillä, joiden tehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

 

 

6. Evästeet

Evästeet (”cookies”) ovat pieniä alfanumeerisia tunnisteita, jotka tallentuvat kävijän tietokoneelle / päätelaitteelle kun kävijä vierailee verkkosivulla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana. Google kerää anonyymejä tilastotietoja sivuston kävijöistä tarkoituksena parantaa Palvelun laatua. Google Analytics kerää muun muassa tietoja siitä, millä sivuilla kävijä käy, kuinka kauan kävijä pysyy tietyllä sivulla, mitä kautta kävijä saapui sivulle ja mitä linkkejä kävijä klikkaa. Google saattaa luovuttaa tietoja kolmannella osapuolelle lain niin vaatiessa. Käyttämällä Palveluamme kävijä suostuu luovuttamaan yllämainittujen ehtojen mukaiset tiedot Googlen käyttöön. Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet verkkoselaimen asetuksista. Useimmat nykyaikaisista verkkoselaimista sallivat evästeiden käytön estämisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun toimivuuteen emmekä voi taata Palvelun virheetöntä toimintaa ilman evästeiden käytön hyväksymistä.

 

 

 

7. Sosiaalisen median liitännäiset

Rasmus Luostarinen Productions:n sivuilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä niin sanottuja sosiaalisen median liitännäisiä (esimerkiksi Facebook, Instagram). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Rasmus Luostarinen Productions:n  sivustoilla  oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Rasmus Luostarinen Productions:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä täten ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä

 

8. Kävijän oikeudet

Kävijällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä.

Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

Kävijällä on myös oikeus kieltää Rasmus Luostarinen Productions:tä käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä Rasmus Luostarinen Productions:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

 

 Muutokset tietosuojaselosteeseen

 Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

 

 

Ⅲ
RASMUS LUOSTARINEN 
PRODUCTIONS

RASMUS LUOSTARINEN 
PRODUCTIONS

RASMUS LUOSTARINEN 
PRODUCTIONS

Ⅲ